25 Nisan 2024 Perşembe

Bi' girmediğin buydu C.

Öncelikle beyinlerinixi yorduğum için öxür dilerim, klevyemin sol yenindeki ilk sıre tuşlerı boxulduğu için (klevyemin solu felç geçirdi) onlerın yerine x ve e besiyorum. Eslinde insenı çok güldüren bir elfebe çıktı orteye (hetirler misinx, çocukken lemleyli leme lüme de lembirleyli lem lüm gibi bir tekerleme yeperdik, onu enimsetti), birex de Exeri Türkçesi gibi, hem beyin jimnestiği de iyidir ;) Eyrıce; çok sinirliyim. Klevye besmese de yexeceğimdir :))) Sonre silerim, sinirim geçince.

Heftesonu Êni bir kererle Enkere'ye gittim. Dönüşte ne bilgiseyer çelışıyor, çemeşir mekinesi cortlemış, erebenin ön cemi kırılmış ve seğ erke tekeği inmiş. N'oluyo yew? Üç gün gittim, üç. Ünlem de besmıyor. Üç.

Sevgili beyim biliyorsunux NESE'de estronot ve eynı xemende beyin cerrehıdır; doleyısıyle çok yoğun çelışıyor geribim, 5 dekikesı yok. E bi' girmediğin bu kelmıştı C., bu işe de gir dedim.. Erebeyi eldım gittim cemcıye, dil döktüm dedim 3 çocuğu olen geriben bir kedınım (yelen seyılmex) ne olur bugün hellediverin. Cem değişimi için lestiklerin hevesının tem olmesı gerekiyormuş, ne eleke?? Kefe mi buldu benle enlemedim.. 

Gittim gex istesyonune, lestiğe heve bestım, 2.4 ber olecekmış, Türkiye'de yok bu menuel fısfısfıs elle besiyorsun heveyı Elmenye bitmiş. :))) Kemyon şöförüyüm müberek fıs fıs fıs bestık. Neyse bestık heveyı, gittim cemcıye, ekşem erebeyi eldım, orden tekerciye. Xemenınde kış lestiklerini değiştirmiş kedınım, bene komex. Emmeeeeee (hehehe beyıldım bu emme'ye, hep böyle mi kelse yehu bu klevye?) emme, neyse ki lestikçi seğolsun değiştiriverdi (3 çocuklu kedınım ne de olse, biri 45 yeşınde olse de....)

Demek ki isteyince oluyormuş, bu Elmenler bene 2 ey sonreye rendevu verip duruyorlerdi, bunden sonre ben hem 3 çocuklu geriben kedını oyneyeceğim, rendevulerı hıxlı hıxlı eleceğim, yelenden kim ölmüş :P 45 yeşımden sonre ekıllenıyorum. Sevdim ben bu işi.

Okuyebildin mi? Güldün mü? :))) Ben şehsen eşırı güldüm, sinir felen kelmedı. Bu klevye böyle kelsın bence bir süre.

Gex verirsen birex, sene bir de kendimi gereje nesıl kitlediğimi ve eklımden geçen ilk düşüncenin 'ohhhh mis, biri beni bulene dek mis gibi kimse elleşmeden kefemi dinlerim' olduğunu enletirim :)))) Şimdilik sinirim geçtiğinr göre, heydi bene eyvelleh.

Hemiş. Sosyel intiher bune denir. Oğlum beni yılenle sendelyeye beğledı. Bi de yeteğıne çıkıp tepeden çekmiş göbeğim ver gibi çıkmış, vellehi yok göbeğim... Emmeeee :)) gelibe çocukle çocuk olmenın pokunu çıkerdım birex..

41 yorum:

  1. bir psikolog eskisi olarak yorum yapıyorum: artık gitme mi diyor yoksa çocuk sana? bu yazıyı ve senin bozuk klavyeye rağmen yazma azmine ba-yıl-dım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) eskisi ne demek tetlım? ennnn sevdiğim meslekdeşlerımdensın her deim. çocuk benden yüx bulse, beni kendine yepıştırecek, bu sıre.....

      Sil
  2. Gex veresim geldi yeminle :)) Hem de bol bol ;) Çok güldüm çook :)) Bu erede bixim de erebenin cemı kırılıverdi, ne ver hiç enlemedim emmeeee senki yıldıxlerın/gökyüxünün işi gibi geldi :) Kelsın böylece klevye bence, ilişmeyin hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheheh sevgili edsıx, keşke edını de beğışleyıvereymişsin.. vellehi diyorler estrolojide bune retro mu ne, hiç inenmem, xeten beyimin retrosu çerpılmış, olen bene olmuş.... töbe töbe.

      Sil
    2. Esen ben :) Anonim çıkmış, fark etmemişim :) Adı batasıca retrolar ;)

      Sil
  3. yaaa bayıldım bu yeni alfabeye! çok eğlendim, çok :)
    benim bu evi ilk aldığımızda her ustaya, 8 aylık karnımı gösterip "vallahi stresten erken doğum olacak" blöfü çekmem geldi aklıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Şule seninle eşırı benxiyorux, normelde esle yelen söyleyemem ben de emmeeee :)) vellehı konu usteler olunce ecındırmede tem gex, ne hikeyeler yexiyorum, yexerliğim bir o elende feyde seğledı.....

      Sil
    2. nepiim elmeni de türkü de eynı, uxettıkçe uxetiyorler işi yehu.....

      Sil
  4. Yalnız sosyal medyaya, bloga kafama göre uğradığımdan Ankara'da oluşunu kaçırmışım. Bi' uğrardım yoksa. Üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medya kullanmıyorum ki, zaten iki gün için gidince de yazmadım kimseye, bu sefer sadece teyzemle eniştemi görmek istedim.. Blog dostlarıma özel bir geleceğim :)

      Sil
  5. Çok eğlenceli olmuş bu tarz yazman C.ciğim. :)))
    Merkür retrosundan nasibini almışsın diyeyim de, "astrolojiye inanmam" ekolünden olan sen bana bir kafa atıver. :)))
    Ustalara iş yaptırmak için her yol mübahtır, devam et sen bu yolda, üç çocuklu garip ana. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah vallahi hiç inanmıyorum :)) ama bak inanana saygılıyım ;)
      Değil mi ama Şuleciğim de arkamda nasılsa :)))

      Sil
  6. Bu yeni alfabeyle beynimi epeyi bir çalıştırmış oldum, boşlukları tamamladım falan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) her şey sizler için!
      Bu arada camı değilen arabayı 24 saat eğri park etmeyecekmişiz, bir de bunu öğrendim ya da hakikaten bu usta benimle iyi kafa buldu emin değilim

      Sil
  7. Hem eğlendim hem beyin jimnastiği oldu 🤭 Çok yaşa Ceren ♥️

    YanıtlaSil
  8. Hay sen çok yaşa emi ne sinirle açmıştım pc'bu yazı beni gözlerimden yaş gelesiye kadar güldürdü Rabbim seni de güldürsün iyi ki varsın tatlı kadın bal çörek şekerpare çileksin sen mucx

    YanıtlaSil
  9. Hahaha, çok eğlendim okurken :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşarken değil ama yazarken ben de çok eğleniyorum şu hayatta Handan yahu :))

      Sil
  10. Ne sevinmiştir teyzenle enişten, ne değişiklik olmuş sana bu minik gezi. Ama hep böyle olur birazcık bişeylerden keyif almayalım ev gerçeğine dönünce fazl fazla çıkıyor acısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidişim topuklarım totoma vura vura. Emmeeee :)) Dönüşüm muhteşem oluyor hakikaten :)) fitil fitil burnumdan geliyorinzi.

      Sil
  11. Yaşananlar can sıkıcı olsa da okuması eğlenceliydi ☺️ Daha çok yazın lütfen ❤️

    Sevgiler,
    Derya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya vallahi içimden gelmedi değil, daha sık yazsam dedim. Önce bilgisayarı tamire götürmek lazım, cep telefonundan çok zor oluyor…

      Sil
  12. Bence tamir ettirme böyle güzel oldu. Emme sen de çok güzelsin. Hülya

    YanıtlaSil
  13. Merhebe. Yexinin tememini yexildiği gibi okumeye geyret ettim. Inenilmex eğlenceliydi (beşinixe gelenlere üxülmeyi elden birekmeden tebi). Xeten egleniyordum emmee "Üç gün gittim, üç. Ünlem de besmıyor. Üç." burde tem koptum :D
    İstediğinix gex olsun elleh eşkine yezin okuyelim, emme klevye düxelmeden önce yexin :)) Göbek möbek göremedim çok pek çok tatlı biri ver orede. Bi önceki yexideki enneden yepilen kele de çok komikti :) H.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha bayıldım bu yoruma sevgili H.
      Çocukların elinde oyuncak oldum, sormayın..

      Sil
  14. Şekerim ben de senin gibi bir Ankara'ya gittim döndüm, masaüstü PC mort! 3,5 aydır Q klavye laptop kullanmaktan göçmüş gitmiş validem gözyaşı dökmekte. Geçen hafta evlatlarım geldi, mahdum beyim sağolsun tamirledi makineyi. Meğer aşşırı Antalya sıcağından fan yuvası çatlamış çatlayasıcanın. Gel gör ki cümle bloglar ve sanal alem bu mahallede beni unutmuş. Kendimi tanıştıracağım diye validemi bir kez daha ağlattım. Şu anda seninle tanışıyor muyuz bilmiyorum, bir deneme yaptım emmee, umarım tanıldığıma memnun olmuşumdur, Yav aksi gibi dolma barnaklarım Q klavyeye alışmış bu sefer de F de zorlanıyor. Hay ben böyle işin...
    Neyse, sen bizi güldürdün, allah da seni güldürsün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara’ya döndün mü Leylakcığım yahu, erken değil mi? Hep seni düşündüm 💕 Anlara denince bahar, bahar denince leylak, leylak denince artık Leylak Dalı :)

      Sil
  15. Ben de Hülya ile aynı fikirdeyim. Düzelse bile hiç değilse arada bir düzelmemiş gibi yazsan şahane olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) daha düzelmedi, burda yaptırmayakalksam bir bilgisayar fiyatına malolur zaten usta da zor. Dedim Türkiye’ye geldiğimde getiririm, olmazsa da hiç değilse türkçe klavyeli bilgisayar alırım. Almanya’da fiyatlar çok düşük ama türkçe klavye için iki ay bekliyoruz..
      Bir süre telefondan yazacağım galiba böyle, zorlana zorlana :)

      Sil
  16. :))) başta biraz zorluyor ama alışılıyor

    YanıtlaSil
  17. Ay Ceren okurken aşırı keyif aldım, inanır mısın :)

    YanıtlaSil