31 Ocak 2012 Salı

Katil Braun blender

Küçük teyzem büyük bir ameliyat geçirdi. İlk günler midesi rahat etsin diye büyük teyzem eve yeni bir blendır getirmiş; patates püresi, ayran falan güzel yapılır diye. Yalnız alet resmen seri katil çıktı. İçine sanki chukky'nin ruhu kaçmış. Üç günde kendine iki kurban aldı. İlk gün büyük teyzemin işaret parmağını halletti. Dikiş. İkinci gün bulaşıklıkta durduğu yerden bu sefer ananemin baş parmağını öptü, kocaman yarık. Üçüncü gün evde niyazi olmayan bir ben kaldığım için, ben de onu dikkatlice kutusuna koyup dolap yukarılarına kaldırdım. Gece gizlice ordan kaçıp bir de beni ısırabilir mi diye de tek gözüm açık uyudum. Henüz bir vukuatı yok. Kutusunda uslu uslu oturuyor, ya da sessiz ve derinden planlar yaparak yeni kurbanını bekliyor.. Ne blendırmış yahu!

Hayır şimdi bu blendırı ihtiyacı olan birine versek, eminim onu da öpüp koklayacak.. Çöpe atsak, çöpçüleri sevecek sarılacak.. Ne yapacağız bilemiyorum. Üstüne "dikkat ısısır, öper!" yazıp dolap üstlerine kaldırmak ve sonsuza dek orda bırakmak en iyisi galiba..

3 yorum:

  1. :)) Çok güldüm. Teyzelerine ve anneannene çok geçmiş olsun dileklerimi ilet

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler.. yine de akıllanmadık, dün şeytan dürttü, az kalsın brokoli çorbası için kullanacaktım.. ananem engelledi :)))

    YanıtlaSil